STS b.v.

STS B.V. is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren een positie in de markt heeft verworven door het pre-fab aanleveren van stalen buispalen voorzien van eventueel deksels, constructies, conservering en alle overige zaken welke door de klant worden gewenst.

read more
clouds

STS b.v.

STS b.v. levert prefab Stalen buizen en alles wat daar direct mee te maken heeft.

read more
clouds

STS b.v.

STS b.v. levert Vinyl Damwandprofielen voor allerlei verschillende toepassingen

read more
clouds

STS b.v.

STS b.v. verhuurt en verkoopt Sleufbekisting in de BeNeLux.

read more
clouds

SUNLAND TRADING & SERVICES B.V.

STS B.V. is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren een positie in de markt heeft verworven door het prefab aanleveren van stalen buispalen voorzien van eventueel deksels, constructies, conservering en alle overige zaken welke door de klant worden gewenst.
Meer dan 25 jaar ervaring in de internationale buizenhandel staat garant voor een goed en solide product.

Naast deze activiteiten is STS B.V. de vertegenwoordiger van Euro Verbau GmbH in de Benelux, Rusland en de Ukraine.
Onder de naam Euro Verbau Benelux wordt een breed scala aan sleufbekistingsproducten aangeboden voor verhuur en verkoop. In een eigen productielijn in Moenchen-Gladbach worden zowel sleufbekistingsmaterialen als koudgewalst damwand geproduceerd.

Sinds begin 2011 vertegenwoordigt STS B.V. samen met de firma Europile B.V. de Poolse fabriek Pietrucha in de Benelux voor PVC damwanden. Pietrucha is een grote producent op het gebied van kunststof onderdelen en heeft vorig jaar de productie uitgebreid met matrijzen voor damwandprofielen. Deze PVC damwanden worden in diverse profielen en kleuren geleverd.